Blogi

Ansu Laine

Seuraavana tuotantotiimistä esittäytyy Ansu (Annamaria) Laine, Kireen Kypärän tavenan emäntämme. Olen Ansu ja vastaan tänä vuonna Hämeen Keskiaikafestivaalien Tavernasta.

Ari Niittymäki

Tuotantotiimistä esittäytyy seuraavaksi Ari. Olen Ari Niittymäki, 26-vuotias matkailualan monimuoto opiskelija Ammattiopisto Tavastialta.

Karoliina Ahokas

Tuotantotiimistä esiintyy seuravaksi Karoliina Keskiaikainen kevät tervehdys kaikille! Festivaalit rakentuvat vaihe vaiheelta ja meitä tekijöitä täällä kulisseissa hääräilee jo mukavasti.

Tuotantotiimin esittely, Maria Hjelt

Sain vuoron olla tuotantotiimistä seuraavana esittelemässä itseni. Olen Maria ja opiskelen Humanistisen Ammattikorkeakoulun Turun yksikössä kulttuurituottajaksi.

Festivaali rakentuu jälleen

Festivaalin järjestelyjä jatketaan, maailmanlaajuisesta pandemiasta huolimatta. Olemme toiveikkaita että elokuussa ollaan jo pandemian osalta tilanteessa jossa isot tapahtumat ovat mahdollisia.

Mikä fiilis!

Mahtava ja upea fiilis, se on nyt päällimmäisenä mielessä kun muistelee elokuisia festivaaleja. Velhojen, shamaaneiden sekä noitien loitsut takasivat suosiollisen sään, kaikkialla näkyi iloisia kasvoja ja innostuneita ilmeitä, keskiaikainen elämys valloitti jälleen!

Keskiaikafestivaalit 2020

Hämeen Keskiaikafestivaalit 2020 etkot ja ohjelma Hämeen Keskiaikafestivaalien leirit, myyntikojut sekä taverna ovat jo nousseet Hämeenlinnan linnanpuistoon.  Etkoilla, Kireen Kypärän tavernassa ensimmäisenä artistina esiintyy torstaina 13.

1 2 3 15

Back to top