Blogi

Mikä fiilis!

Mahtava ja upea fiilis, se on nyt päällimmäisenä mielessä kun muistelee elokuisia festivaaleja. Velhojen, shamaaneiden sekä noitien loitsut takasivat suosiollisen sään, kaikkialla näkyi iloisia kasvoja ja innostuneita ilmeitä, keskiaikainen elämys valloitti jälleen!

Keskiaikafestivaalit 2020

Hämeen Keskiaikafestivaalit 2020 etkot ja ohjelma Hämeen Keskiaikafestivaalien leirit, myyntikojut sekä taverna ovat jo nousseet Hämeenlinnan linnanpuistoon.  Etkoilla, Kireen Kypärän tavernassa ensimmäisenä artistina esiintyy torstaina 13.

Hevosturnajaiset

Hevosturnajaiset Aatelisten huvia, menneen maailman pröystäilevää voimannäyttöä. Mikä onkaan tämän päivän hevosturnajainen kun feodaalinen yhteiskunta, joka nosti ratsastavat sotilaat, ratsuritarit, arvoasteikon huipulle, on enää jokin järjestelmä josta voimme lukea keskiajasta kertovien historoitsijoiden kirjoituksista.

Keskiajan Rolling Stones tulee Suomeen!

Kuva: Corvus Corax Corvus Corax vetää täysiä lavoja Keski-Euroopassa Saksalainen Corvus Corax tunnetaan keskiajan Rolling Stonesina. Yhtye on kiertänyt lavoja neljällä vuosikymmenellä, eikä meno hyydy millään.

Lasten festivaali 2019

Tänä vuonna huomioimme perheet entistäkin paremmin. Aikaisemmin päiväliput olivat ilmaisia 0–4-vuotiaille, mutta nyt kaikki 0–6-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi nauttimaan tapahtumasta päivisin.

1 2 3 14

Back to top