FESTARIELÄMYS

Lähde kaveriporukalla, tuo perhe, tule yksin, kaksin tai kolmin. Tule sellaisena kuin olet!

Festivaalitarjontaa perheille

Rohkeamielisille on luvassa menoa ja meininkiä. Huisit viikingit ja upeat ritarit hevosineen esittäytyvät mahtavissa taisteluissa ja henkeäsalpaavissa turjanaisissa.

Pikkuiset keskiaikavierailijat löytävät viihdykettä Kakarainkylästä, josta löytyy pelejä ja leikkejä ajan hengessä.

Mestälän tilalta Kotieläinpihalle saapuu ilahduttamaan lauma kaikenkarvaisia eläimiä ja Vili-Ponin selästä on hyvä katsastaa markkina-aluetta pientä korvasta vastaan.

Mahtava elävöittäjien kirjomme sisältää katuteatteria, noitia, taikureita ja muita fantastisia hahmoja, jotka viihdyttävät pikkuväkeä varmasti. Lisäksi tarjolla on makeaa ja suolaista moneen makuun, joten piknikki vaikka viikinkikylän katveessa tai lounashetki Tavernan antimien äärellä on osa elämystä!

Ota kaverit mukaan!

Nokka kohti pukuvuokraamoa! Nyt on tilaisuus seikkailla keskiaikaisessa tunnelmassa laittautuneena prinsessaksi, ritariksi tai vaikka munkiksi. Festivaali antaa tilaisuuden mielettömiin selfieihin, historiallisiin makuelämyksiin ja ihaniin ostoshetkiin.

Jos viihdyt paremmin omissa vaatteissasi niin sekään ei estä hauskanpitoa, sillä useat kauppiaat ovat tulleet myymään eksoottisia tuotteitaan ja vilkkaalla festarialueellamme on täysi meininki päällä.

Maistele keskiaikaisia ruokia, juomia ja osta pussi täynnä taikaa! Istahda Tavernassa kahvilla tai purtavalla. Parhaiten pääset fiilistelemään kun varaat käynnille kunnolla aikaa, sillä tapahtuma-alueella on paljon esityksiä ja tekemistä koko päiväksi.

Illat huipentuvat Tavernassa

Tavernassa viini virtaa ja musiikki soi! Taverna muuttuu K-18 alueeksi kellon lyödessä 20.00 ja silloin alkaa illan juhlahumu. Huikeat esiintyjät vauhdittavat illan bileitä upeilla musiikkielämyksillään ja porukka intoutuu tanssimaan, niin että tanner tömisee.

Taverna-alueen valikoimiin kuuluu monipuolinen ruoka- ja juomarepertuaari, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Vie elämyksesi pidemmälle ja osallistu Pitoihin! Paikkoja on rajoitetusti, kannattaa olla vikkelä ja varata pääsynsä vuoden parhaimpiin syöminkeihin. Tänä vuonna tarjolla on myös vegaaninen Aatelisten menu!

Tuliturnajaiset on riemukas vetonaula festareilla. Upea efektein höystetty hevosshow on myös osa illan ohjelmaa ja ei jätä ketään kylmäksi.

Festivaalilippujen ja erikseen ostettavien lisäpalveluiden hinnat löydät täältä:

https://www.tiketti.fi/hameen-keskiaikafestivaali-2022-linnanpuisto-hameenlinna-lippuja/79330

Back to top