Keskiaikafestivaalit Info

Tapahtumamme pidetään 10.–16.8.2020 Hämeenlinnassa, Hämeen vanhan linnan alueella. Tapahtuma-alueelle pääset Kustaa III:n kadun ja Niittykadun risteyksessä olevasta festivaaliportista. (Huomaathan, että alueen pohjoispuolelta ei ole sisäänkäyntiä.)

Aukioloajat

Täsmennämme aukioloajat tänne syksyllä 2019.

Ohjelma

Tapahtuman ohjelman ja tarkemmat ohjelmien aikataulut tulevat tänne.

Pääsyliput

Pääsyliput voit ennakkoon ostaa lippukaupasta, joka aukeaa syksyllä 2019.

Kannattaa ostaa lippu ennakkoon, niin pääset nopeammin sisään. Paikan päältä voit ostaa pääsyliput yleisimmillä maksukorteilla tai käteisellä. Suosittelemme korttimaksua; säästä käteiset markkina-alueen ihaniin kojuihin ja Kireen kypärän tavernaan.

Pääsylippuihin kuuluu myös museoita, mutta täsmennämme myöhemmin, mitkä museot sisältyvät lipun hintaan.

Lisää pääsylipuista ja eri lippupaketeista.

Saapuminen

Hämeen keskiaikafestivaaleille sisäänpääsy yhdestä portista Kustaa III:n kadun päästä.

Saapuessasi kuljet Viekkaan Vasallin kauppakujan kautta alueelle sisään. Viekkaan Vasallin kauppakujalta löydät lipunmyynnin, infopisteen, pukuvuokraamon ja keskiaikafestivaalien omien erikoistuotteiden myyntipisteen.

Saapuminen julkisilla liikennevälineillä

Linja-autoasemalta (800 m) ja juna-asemalta (1,5 km) on kävelymatka Hämeen keskiaikafestivaaleille. Linja-autoaikataulut voit omalta paikkakunnalta tapahtuma-alueelle tarkistaa Matkahuollon sivuilta ja Hämeenlinnan sisäisen joukkoliikenteen aikataulut Reittioppaasta. Juna-aikataulut löytyvät VR:n sivuilta.

Saapuminen autolla

Lähimmät parkkipaikat löytyvät Hämeenlinnan keskustasta. Linnanpuiston vieressä sijaitsevat parkkialueet ovat tapahtuman käytössä, eikä näin ollen niissä ole tapahtumakävijöille pysäköintiä. Eri pysäköintitalot ja -alueet löydät Hämeenlinnan kaupungin sivuilta.

Invapysäköinti tapahtumaan on osoitteessa Tampereentie 16. Erillistä invasisäänkäyntiä ei ole, vaan invaparkista kuljetaan Tampereentien ja Niittykadun kautta pääportille.

Lemmikit

Tapahtuma ei valitettavasti ole sallittu lemmikeille. Alueella on hevosia, ruuhkaa ja pauketta, joten nelijalkaiset ystävämme viettävät turvallisemman illan kotona tai hoidossa.

Opaskoirat ovat tietenkin sallittuja.

Back to top