Leiriläiseksi

Ilmoittautuminen 2021 festivaalien leireihin on avoinna. 

Haluatko olla mukana kokemassa keskiaikaa savun hajussa ja mitä mainioimmassa ympäristössä? Nyt se on mahdollista! Keskiaikainen leiri on yksi tapahtuman ehdottomia jalokiviä, ja se mahdollistaa entistäkin huikeamman kokemuksen.

Leiriytyminen on mahdollista eri teemaleireissä, jotka määräytyvät oman asumuksesi ja hakemasi teeman mukaisesti: meillä on tarjolla muun muassa viikinki- keskiaika- sekä fantasialeirit. Leirien sijoittautumiseen alueella pääset tutustumaan tarkemmin vuonna 2021 tammikuussa ilmestyvästä kartasta.

Näin huomioimme koronan tapahtumassamme.

Tarkemmat speksit keskiaika- tai viikinkileirin osalta: 

  • Telttasi sopii teemaan, on tyyliltään ja malliltaan keskiajan tai viikinkiajan mukainen, muut aikakaudet eivät nyt kuulu näihin leireihin.
  • Telttasi ovet ovat avoimet yleisön kurkistella sisään. (mahdolliset terveysturvallisuus rajoitukset huomioon ottaen)
  • Nykyajan hömpötykset pysyvät piilossa
  • Koko telttakunta pukeutuu teeman mukaisesti
  • turvallisuus- ja käytönnönratkaisuissa olemme joustavampia. Homma ei jää kiinni hyvien ja kestävien nykyaikaisten telttavaarnojen käytöstä.
  • Emme tee tarkistuskäyntejä ruoka-arkullesi. Jos elimistösi vaatii perunaa, on se oma asiasi. Pidetään kuitenkin kaikki ruokatarvikkeet kivasti ajanmukaisesti pakattuina, Pirkat ja Lidlit piilotettuina.
  • Ei ruohonleikkuria teltan edessä. 

SOTAHEVOSLEIRI

Alueelle tulee uutuutena sotahevostenleiri. Tästä tarkempaa tietoa tulossa heti huhtikuun alussa :)

Nyt sinun täytyy vain päättää, mihin leiriin haluat tulla pystyttämään upean telttasi, paikalle nousevat viikinki-, keskiaika-, ritari- fantasia- ja nykyaikaleirit.

If you come from overseas and want to set up your tent in our medieval or viking campsite you definitely are welcome to do so. You will get more info early next year from here.

Fantasialeiri metsänpeitto

Fantasialeiri metsänpeittoon on mahdollista päästä myös yöpymään ja kokemaan elokuinen tapahtuma aivan uudelta kantilta. Mikäli haluat leiriläiseksi metsänpeittoon, kannattaa kurkata leirin infopaketti ja olet heti kartalla mitä leirissä tapahtuu.

Tervetuloa leiriytymään kanssamme elokuun yöhön!

Back to top