Lipunmyynti avataan 2023

Hämeenlinnan keskiaikafestivaali järjestetään 18.–20.8.2023.

Ohessa tunnelmia tapahtumasta menneiltä vuosilta.

Kireen Kypärän taverna avaa ovensa etkoille torstaina 17.8. klo 17:00 Linnanpuistossa. Festivaalihumu valtaa Linnanpuiston joka kolkan perjantaista klo 12:00 aina sunnuntai-iltaan klo 17:00 asti. Tavernan etkot sekä festivaalien illat muuttuvat klo 20 jälkeen K-18.

Aukioloajat

Festivaali on avoinna seuraavasti:

Torstaina 17.8.2023 Taverna palvelee klo 17- 24.

Perjantai 18.8.2023 festivaali avautuu klo 12 ja markkina-alue hiljenee klo 18.

Ilonpito jatkuu perjantai-iltana Tavernassa aina klo 01:een asti.

Lauantai 19.8.2023 festivaali avautuu klo 10 markkina-alue hiljenee klo 18.

Tavernan ilonpito jatkuu lauantai-iltana myös klo 01:een asti.

Sunnuntai 20.8.2023 festivaali on avoinna klo 10–17

Kerää kokoon parhaat kaverisi ja tulkaa festivaaleille kimpassa. Yli 10 hlön ryhmistä kannattaa olla yhteydessä anu.turkia@keskiaikafestivaali.fi. Suunnitellaan yhdessä teille unohtumaton festivaalikokemus. Ryhmät laskutamme erikseen.

Lippujen hinnat 2023

Lipunmyynti avataan vuoden 2023 alussa.

Suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä sisäänpääsyn jouduttamiseksi. Tapahtumassa on käytössä korttimaksu erityisesti lipunmyynnissä ja Tavernassa.

Perjantai ja SunnuntaiLauantai
lapsi alle 7 vuottailmainen sisäänpääsy
lapsi 7-15-vuotiaat sekä eläkeläiset
aikuiset ja yli 16- vuotta
3 päivän lippu lapset
3 päivän lippu aikuiset
perhelippu myynnissä sunnuntaille max 4 hlö
perhelippu myynnissä sunnuntaille max 6 hlö
Helahoito-aatelinen
paketti myynnissä vain pe ja la
Helahoito-rahvas
myynnissä pe ja la
MUU MYYNTI:
Pe-illan tuliturnajaiset
La-illan tuliturnajaiset
Pe-illan rahvaanpidot
Pe-illan aatelistenpidot
La-illan rahvaanpidot
La-illan aatelistenpidot
Vuokrapuku (asu) bundle
Telttapaikka ovelta

Lippupaketeista

Perheet:

Sunnuntai on festivaalin perhepäivä! Tapahtuman päivistä suosituin on ollut sunnuntai, sillä ohjelma suosii lapsia ja tilaa on hieman enemmän kuin lauantaina. 

Perhe on meille laaja käsite. Tarjoamme mahdollisuuden tulla tapahtumaan neljän (4) henkilön tai kuuden (6) henkilön perheen voimin. Ota mukaan isovanhemmat, kummit tai lapsesi kaverit. Haluamme, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan elämyksestä, joten olette kaikki tervetulleita! Ikää perhelipussa ei kysytä. Pääasia on, että yli 50% asuu samassa taloudessa. Sunnuntain ohjelma on painotettu lapsille ja lapsenmielisille. 

Helahoitolippu on myynnissä vain perjantaille tai lauantaille ennakkoon.

Kun haluat nauttia keskiaikaisesta elämyksestä koko rahan edestä, helahoito-lippu on juuri sinua varten. Koska kyseessä on helahoito, saat lipulla kaiken mitä keskiajalta halajat; sisäänpääsyn haluamanasi päivänä (pe/la) Illan pidot (aatelinen/rahvas), pe/la-illan Rohanin tallien mystinen esitys illan jo siirtyessä yön puolelle, asun koko päiväksi pukuvuokraamosta, 3 arvokuponkia sekä tapahtuman yllätyslahjan (arvo 60€) . Nyt kannattaa tulla nauttimaan ja kokemaan keskiaikaisesta elämyksestä koko päiväksi. Liput myynnissä vain ennakkoon.

Lisäpalvelut: 

Valitessasi sopivan päivän ja lipun pääset myös valitsemaan haluamasi lisäpalvelut. Sinun on mahdollista ostaa lipun lisäksi pitolippu, asuvuokra ja lippu illan Rohanin tallien huikeaan esitykseen soihtujen ja tulen luodessa tunnelmaa. 

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Lipunhinta sisältää Tiketin palvelumaksun:

0 €-15 € palvelumaksu 1,50€/lippu

15,01 €-50,00 € palvelumaksu 2,50€/lippu

50,01 € -150€ palvelumaksu 3,50€/ lippu

150 €—> palvelumaksu 4,00€/lippu

MAKSUTAVAT TIKETIN LIPPUVERKKOKAUPASSA: Tiketti ei ota vastaan oravannahkoja, mutta lähes kaikki muut maksutavat kelpaavat kuten verkkomaksu (verkkopankki), luottokortit, kulttuurisetelit, Tiketin lahjakortit ja monet muut maksutavat. Ennakkolippujen maksutavoista voit lukea Tiketin verkkosivuilta.

MAKSUTAVAT FESTIVAALIN PORTILLA: Suosittelemme kävijöiden ostavan tapahtumaan lipun ennakkoon Tiketistä. Festivaaliportilla lipunmyynnissä suosimme korttimaksuja. Muut mahdolliset maksutavat ovat käteinen ja kulttuurisetelit.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

 Mikäli tapahtuma joudutaan jostain syystä perumaan tai siirtämään, Tiketti on lipunostajiin yhteydessä lipunpalautuskäytäntöihin liittyen.

Näin huomioimme koronan tapahtumassamme.

Keskiaikaa ryhmille

Keskiaikaa ryhmille

Viihdytä asiakkaitasi ja tiimiäsi keskiaikaisessa melskeessä.

Vieraile keskiaikaleirissä

Vieraile keskiaikaleirissä

Alueella yöpyy 300 hurahtanutta historiaharrastajaa, jotka kertovat mielellään harrastuksestaan ja esittelevät leiriään. Tervetuloa!

Back to top