Pidot

Linnassa soihdut syttyvät ja viini virtaa jälleen elokuussa 2022, kun Hämeen Keskiaikafestivaalien iltapidot valloittavat linnan salit ja sopukat.

Pitoliput on vuonna 2022 mahdollisuus ostaa festivaalilipun yhteydessä. Paikkoja on rajoitetusti, kannattaa olla vikkelä ja varata pääsynsä vuoden parhaimpiin syöminkeihin.

Kokit puurtavat par’aikaa höyryävien pitopatojen ääressä ja herkulliset ruokalistat ovat toivottavasti julkaistavissa piakkoin.

Erityisruokavalioissa ole suoraan yhteyttä pitojen kokkiin linnanravintolat@kanresta.fi ja mainitsethan kyselyssä mihin pitoihin olet tulossa!

Tervetuloa nauttimaan kanssamme!

Viikinkipidot

Perjantaina ja lauantaiana 19. ja 20.8.2022 klo 19 on jälleen suuren suosion saavuttaneet viikinkipidot. Näissä syömingeissä arempia saattaa jo hieman hirvittää, kun viikingit ottavat toisistaan mittaa kesken ruokailun. Varaa siis mukaasi reippaasti rohkeutta ja hilpeää mieltä, näitä pitoja ei nimittäin kannata jättää väliin.

Menu: Saapuu alku keväästä 2022

Aatelisten pidot

Perjantaina 19.8 ja Lauantaina 20.8.2022 nostetaan maljat keskiaikaiseen tapaan. Pitoja löytyy jälleen aatelisen elämystä halajaville. Aatelisten arvokkaat pidot löytyvät Hämeen linnan linnantuvasta sekä asuinhuoneesta, jossa piiat juoksuttavat höyryävät ruoka-astiat pöytiin ja syöminen tapahtuu arvokkaasti modernia haarukkaa apuna käyttäen.

Aatelisten menu


Back to top