Pidot

Linnassa soihdut syttyvät ja viini virtaa jälleen elokuussa 2021, kun Hämeen Keskiaikafestivaalien iltapidot valloittavat linnan salit ja sopukat.

Pitoliput on vuonna 2021 mahdollisuus ostaa festivaalilipun yhteydessä. Paikkoja on rajoitetusti, kannattaa olla vikkelä ja varata pääsynsä vuoden parhaimpiin syöminkeihin.

Kokit puurtavat par’aikaa höyryävien pitopatojen ääressä ja julkaisevat herkulliset ruokalistat vuoden 2021 alussa, elllemme ehdi pihistämään niitä sitä ennen :).

Tervetuloa nauttimaan kanssamme!

Viikinkipidot

Perjantaina 20.8.2020 klo 19 on jälleen suuren suosion saavuttaneet viikinkipidot. Näissä syömingeissä arempia saattaa jo hieman hirvittää, kun viikingit ottavat toisistaan mittaa kesken ruokailun. Varaa siis mukaasi reippaasti rohkeutta ja hilpeää mieltä, näitä pitoja ei nimittäin kannata jättää väliin.

Ruokalista julkaistaan alkuvuodesta 2021.

Aatelisten pidot

Perjantaina 20.8 ja Lauantaina 21.8.2020 nostetaan maljat keskiaikaiseen tapaan. Pitoja löytyy jälleen aatelisen elämystä halajaville. Aatelisten arvokkaat pidot löytyvät Hämeen linnan linnantuvasta, jossa piiat juoksuttavat höyryävät ruoka-astiat pöytiin ja syöminen tapahtuu arvokkaasti modernia haarukkaa apuna käyttäen.

Rahvaan pidot

Rahvaan pidot 21.8.2020 Linnan tykkitornissa eli rondellissa alkavat klo 19. Pidot ovat jo nimensä mukaisesti barbaarisemmat. Ruoka nautitaan käsin pöytiin kannetuista isoista ruokavadeista. Varo Juoppo-Eevaa, joka on saattanut livahtaa ruokailijoiden joukkoon ja napsii ruokaa pöydistä ohi kulkiessaan.


Back to top