Hämeen keskiaikafestivaali –
Häme Medieval Fest
järjestetään 14.–18.8.2019!

Odotus palkitaan nyt. Lippukauppamme on avoinna! Saatavilla on erityisen edulliseen öörli böörd -hintaan päiväliput, kolmen päivän festivaalipassit sekä paljon toivotut perheliput.

Vuoden 2019 teemana on Lemmen ilot ja sydämen salat. Tule mukaan antautumaan lemmen loitsuille ja rakkauden roihulle!

Ensimmäiset esiintyjäjulkaisut on tehty, ja paljon makoisia juttuja on vielä varastoissamme odottamassa. Kansainvälistä mainetta niittävä Greenrose Faire polkaisi uransa huikeaan nousukiitoon juuri meidän tapahtumastamme. Niinpä meillä on kunnia kertoa, että he valtavat tavernan lavan useana päivänä. 

Upea ja toivottu Rohan-tallien turnajaisshow tekee paluun mittelökentillemme. Lauantai-illan kruunaavat maagiset tuliturnajaiset, joiden liput tulevat myyntiin myöhemmin. 

Keskiajan taistelulajeista inspiraationsa ammentavaan kamppailulajiin buhurtiin pääsee tutustumaan jokaisena festivaalipäivänä. Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään myös lajin SM-osakilpailut.

Viikingit ovat aina olleet lähellä festivaaliemme sydäntä. Tänäkin vuonna nuo äänekkäät öykkärit pitävät huolen, ettei missään päin leiriä nukuta yötä rauhassa. Päivisin nämä veijarit luultavasti paukuttavat kilpiään yhteen eri puolilla aluetta päätyen joka päivä järjestettäviin suuriin taisteluihin omalla mittelöareenallaan.

Keskiaikaisen markkinatorin valtaavat lukuisat kauppiaat Suomen joka kolkasta ja etäisiltä kaukomailta. 

Isommin kuin koskaan tapahtuma levittäytyy sisälle linnan holveihin elävöittämään kaupungin ylle kohoavien tornien varjossa juhlittavaa festivaalia. 

Pidot

Aivan piakkoin julkaisemme ensi kesän pito-ohjelman. Liput tulevat myyntiin lippukauppaamme.

Tuliturnajaiset

Lauantai-illan ja koko tapahtuman huikea kruunu on linnan eteläpihalla elokuun hämärtyvässä illassa järjestettävä parituntinen turnajaisspektaakkeli. 

Turnajaisareenan iltaohjelman liput ja ohjelma tulevat julki ja myyntiin myöhemmin. Tuliturnajaiset eivät kuulu tavalliseen festivaalilippuun, vaan niiden lippu pitää hankkia erikseen.

Aukioloajat

Uusi taverna-aukiomme palvelee janoisia keskiviikosta alkaen iltamyöhäiselle saakka. Taverna-aukiolle on iltaisin vapaa pääsy.

Tapahtuma-alue kaikessa komeudessaan linnoineen päivineen on koettavissa seuraavasti:

  • Perjantaina klo 12–19
  • Lauantaina ja sunnuntaina klo 10–18

Iltasella viimeinen tunti on siirtymäaikaa, jolloin torikauppiaat jo pakkailevat kojujaan ja ehostavat itseään illan rientoihin. Taverna-aukio ja iltatori jatkavat katkeamatonta palveluaan iltaisin.

 

Lipunmyynti

Pääset lippukauppaan alta tai vierailemalla mahtavan partnerimme Tiketin sivuilla.

Jos olet sukua Merlinille tai jollain muulla tapaa olet saanut käsiisi tarjouskoodin lippukauppaan, navigoi itsesi suoraan osoitteeseen https://www.tiketti.fi/tarjous

Keskiaikaa lapsille

Keskiaikaa lapsille

Lapsillekin on tarjolla vaikka mitä! Kotieläinpihaa ja taikureita.

Vieraile keskiaikaleirissä

Vieraile keskiaikaleirissä

Alueella yöpyy 300 hurahtanutta historiaharrastajaa, jotka kertovat mielellään harrastuksestaan ja esittelevät leiriään. Tervetuloa!

Back to top