Medialle

Nyt kun kesä on kukkeimmillaan, kannattaa arwon median olla yhteydessä festivaalitoimistoomme, mikäli haluaa meitä hyväksikäyttäen lähteä Pulitzeria tavoittelemaan.

Näillä sivuilla julkaisemme tietoja festivaalin esiintyjistä sekä tapahtuman kokemista muutoksista. Kannattaa seurata myös Facebook-sivujamme, niin pysyy ajan tasalla ja kengittäjän kärryillä.

Ohjelmaa koostettaessa on kiinnitetty erityishuomiota sisältöön ja aikakauteen sopivuuteen. Tänä vuonna kun kaikkea on enemmän, olemme panostaneet myös ohjelmaan.

Jos mietit, milloin kannattaa poiketa, niin perjantain, lauantain ja sunnuntain ohjelmat ovat sisällöltään samanlaiset; eroja on vain esiintymisajoissa.

Hieman esiintyjistä

Olemme onnistuneet saamaan festivaaleillemme muutamia huippuesiintyjiä, jotka tulevat ensimmäistä kertaa Suomeen. Luoksemme saapuvat ilveilijäduo Il buffone di corte Italiasta sekä Corvus Corax Saksasta. Uutena löytönä kotimaasta on Mamyth.

Il buffone di corte -duo viihdyttää vieraitamme vieraalla kielellä. Onneksi ei tarvitse sentään taitaa vanhaa italiaa, sillä esitys on englanniksi. Duo panostaa asuihinsa, jotka ovat herroille mittatilaustyönä tehtyjä.

Corvus Corax on kahdeksan miehen luotsaama yhtye, jota luonnehditaan jopa keskiaikaiseksi Rolling Stonesiksi. Todella laadukasta musisointia on luvassa Kireen kypärän tavernassa.

Mamyth-yhtye edustaa fantasiamaisempaa tyyliä. Heidän kivijalkanaan ovat valtavan rikas rytmi, monipuolinen valikoima elektronisia soittimia ja folk-instrumentteja sekä huikea digifolk-äänimaisema.

Lisätietoja esiintyjistä

https://www.corvuscorax.de/ http://www.ilbuffonedicorte.net/ilbuffonedicorte/Intro.html https://www.mamythmusik.com/frontpage

Finnhird perustettiin vuonna 2012 rennoksi ohjelmapalveluihin keskittyväksi yhteisöksi, jonka puitteissa pääsee kokeilemaan historiallishenkisiä toimintoja viikinkiratsastuksesta jousiammuntaan ja historialliseen miekkailuun. Tapahtumassamme pääset kokemaan lasten soturikoulua sekä taistelutalutusratsastusta, jossa talutettavalla on muutakin tekemistä kuin vain ponin selässä istuskelu. Vannomme hauskuuden ja elämyksellisyyden nimiin!

https://www.facebook.com/finnhirdriddarar/

Lisätiedot: mari.nokkonen@keskiaikafestivaali.fi

Back to top