Myyjäksi

Tervetuloa Hämeen keskiaikafestivaalien vuoden 2021 myyjä- ja työnäytöspaikkojen sivustolle.

Ohjeet ilmoittautumiseen ja info myyntipaikoista, alueesta sekä hinnottelusta julkaistaan 2021 tammikuun alussa. Alla vielä osittain vuoden 2020 tietoja.

Onko sinulla keskiaikaan tai viikinkiaikaan sopivaa kaupattavaa? Ompeletko viittoja, leivotko leipää, kasvatatko porkkanaa tai taotko puukkoja? Onko nurkissasi ylimääräisiä puukäsitöitä, villakankaita, pellavalankoja tai käytettyjä viikinkejä? Tule meille torimyyjäksi! Saat tienattua ison kasan killinkejä, joilla voit ostaa vaikkapa hevosen, lohikäärmeen tai tuoreen viikingin.

Näin huomioimme koronan tapahtumassamme.

Elokuuhun on vielä matkaa, ja olemme toiveikkaita, että korona väistyy siihen mennessä. Viemme Hämeen Keskiaikafestivaalia eteenpäin, jotta pääsemme juhlimaan 20–22. 8.2020 parhaassa seurassa, juuri sinun kanssasi. Ensisijaisen tärkeää on nyt ihmisten terveys ja hyvinvointi.

Kireen Kypärän taverna aloittaa toimintansa jo 18. -19.8. palvellen asiakkaita iltaisin klo 17-24. Torit avautuvat asiakkaille perjantaina 20.8. klo 12:00 samaan aikaan festivaalien kanssa. 

Myyjien tarkemmat ohjeet.

Olemme lukeneet saamaamme palautetta viime vuodelta ja miettineet sen pohjalta ratkaisuja. Luvassa on muutamia odotettuja uudistuksia ja paljon vanhaa hyvää.

kuva Markus Perko                                                           

 

Keskiaika                                                   

Nimemme mukaisesti olemme keskiaikatapahtuma ja sellaisena haluamme entisestään kehittyä. Tämän vuoksi olemme asettaneet tiettyjä sääntöjä ja rajoituksia osallistumisehtoihimme. Linkki päivitettyihin osallistumisehtoihin on sivun lopussa.

Keskiaika, miten me sen näemme; Tapahtumaamme mahtuvat varhaiskeskiajalta renesanssin vaihteeseen kaikki tyylit, mukaanlukien viikingit, saraseenit sekä  maagit ja myyttiset laitapuolen kulkijat. Tärkeintä meille on tarjota kävijöille elämys, tunteen aikamatkasta keskiajan kapeille kujille ja meluisille toreille. Meidän keskiaikamme kattaa ajanjakson aina kaukaa noin 500-luvulta 1600-luvun alkuun. 

Meille on erityisen tärkeää tietää tuotevalikoimasi, millainen myyntipaikkasi on, myytkö elintarvikkeita, tarvitsetko sähköä jne. Pyydämme täyttämään ilmoittautumisen mahdollisimman tarkasti, täten varmistumme että olemme varmasti yhdessä tekemässä ainutlaatuista ja keskiaikaista tapahtumaa.  

 Työnäytökset

Myyjien lisäksi kävijöitä on aina kiinnostanut miten asioita on tehty keskiaikaan, kuinka nahka käsiteltiin, lanka värjättiin ja puukot taottiin. Mikäli koet omaavasi sellaisen taidon, joka muutoin on jo hämärtymässä unholaan, voit ehdottaa osallistumistasi työnäytöskumppaniksi.

kuva Markus Perko 

 Myyjät

Tarjoamme nyt ilmoittautuville torimyyjille mahdollisuuden varata myyntipaikkansa muodollisella varausmaksulla. Pääset kuittaamaan paikkasi tapahtumaamme nyt vain 40 € + alv varausmaksulla. Veloitamme loppuosan myyntipaikkasi hinnasta vasta 12.7. Toivottavasti tämä varausmaksun alennus ja loppuhinnan pitkä maksuaika auttavat sinua. Me festivaaleilla halusimme näin ilmaista tukemme torikauppiaille, tapahtumamme tukipilareille.

Edelleen on mahdollista osoittaa tukensa tapahtumallamme ja maksaa myyntipaikkansa kokonaisuudessaan. Pääset ilmoittautumaan ja maksamaan paikkasi tästä .

Huomaathan, että toripaikkojamme on jo nyt myyty runsain mitoin. Kannattaa siis varata oma paikka heti, jotta et jää ilman. Uskomme ja luotamme siihen, että elokuussa korona on ohi ja kansa kaipaa festivaaleille.

Sijoittumisesi kartalle

Keskiaikaiset markkinat levittäytyvät tapahtuma-alueen halkovan Kustaa III:n kadun molemmin puolin. Järvenpuoleiselle osalle sijoittuu Viekkaan Vasallin purppuraisen viirin markkina-alue. Omaksi alueeksi muodostuu kadun vasemmalle puolelle sijoittuva vihreän viirin markkina-alue, Kustaa III:n varrelle sijoittuvat pääsääntöisesti elintarvikkeita myyvät kauppiaat. Erikseen kaupattavat (ei vakiohinnoiteltu) tavernapihan paikat, sekä uutuutena SKYT ry:n järjestämä                              sivutapahtuma Käsityökortteli

 Lisäksi erityisestä toiveesta ja hyvin perusteluin on mahdollisuus päästä linnan muurien suojiin, vankilan pihalle, buhurt- ja turnajaisareenalle, viikinki- tai keskiaikaleirien yhteyteen. Kysy näistä erikoispaikoista toritiimiltämme. 

 Vuosittain vaihtuva teema

Vuoden 2020 teemana on Magia ja myytit. Mikäli juuri sinun tuote-/palvelurepertuaari erinomaisen hyvin istuu tähän teemaan, ota asia ihmeessä puheeksi jos olet kiinnostunut ohjelmallisesta yhteistyöstä.

Toritiimiin tavoitat aina s.postitse myyntipaikat@keskiaikafestivaali.fi. Kannattaa olla aina yhteydessä jos tulee mitään kysyttävää, autamme mielellämme. 

Osallistumisehdot

Osallistumisehdot tapahtumaan on päivitetty ja luettavissa pian alta  linkkien takaa. Ehdot on eritelty alle eri myyjäkategorioiden mukaan:

Torimyyjä, HKAT OY, OSALLISTUMISEHDOT 2020

Työnäytöskumppanit ja työnäytösmyyjä, HKAT OY OSALLISTUMISEHDOT 2020

Elintarvikemyyjät, HKAT Oy OSALLISTUMISEHDOT 2020

SKYT ja Käsityökortteli, HKAT OY OSALLISTUMISEHDOT 2020

Pakanakuja, HKAT OY OSALLISTUMISEHDOT 2020

 

Nähdään magian ja myyttien keskiajalla.

Back to top