Myyjäksi

Onko sinulla keskiaikaan tai viikinkiaikaan sopivaa kaupattavaa? Ompeletko viittoja, leivotko leipää, kasvatatko porkkanaa tai taotko puukkoja? Onko nurkissasi ylimääräisiä puukäsitöitä, villakankaita, pellavalankoja tai käytettyjä viikinkejä? Tule meille torimyyjäksi! Saat tienattua ison kasan killinkejä, joilla voit ostaa vaikkapa hevosen, lohikäärmeen tai tuoreen viikingin.

Uudet kauppiaat

Hakulinkki uusille myyjille täällä ja mikäli myyt elintarvikkeita valitse tämä.

Ennestään tutut kauppiaat

Tiedättekin mitä tehdä, linkki löytyy täältä Elintarvikkeiden kanssa kulkeva täyttää tämän.

Olemme historian elävöittämiseen erikoistunut tapahtuma, joten meille on tärkeää, että kojusi, asusi ja tuotteesi täyttävät vaatimuksemme. Olethan siis ystävällinen ja kiinnität tähän erityistä huomiota. Jos olet epävarma, autamme ja neuvomme mielellämme.

Jos olet uusi myyjä, täytä hakulomake ja anna siinä mahdollisimman tarkat tiedot tuotteistasi, asustasi ja kojustasi. Tarkistamme sillä autenttisuuden, ja jos kaikki on kunnossa, akkreditoimme sinut myyjäksi.

Yhteydenotot myyntipaikat@keskiaikafestivaali.fi

 

Työnäytökset

Jos olet vakuuttunut siitä, että häikäisevät historialliset taitosi kiinnostavat myös muita keskiajasta kiinnostuneita, ole yhteydessä tällä hakulomakkeella. Työnäytökset ovat tärkeä osa ohjelmaamme, ja siksi varaamme oikeuden arvioida tarkalla seulalla työnäytösten sopivuutta tapahtumaamme.

Työnäytösmyyjänä sinulla on huikeat etuisuudet, mutta myös velvollisuuksia. Työnäytöspaikka on lähtökohtaisesti ilmainen.

Mikäli linkit eivät jostain syystä tunnu toimivan oikein, ole yhteydessä myyntitiimiimme!

Back to top