Myyjäksi

Tervetuloa Hämeen keskiaikafestivaalien vuoden 2022 myyjä- ja työnäytöspaikkojen sivustolle! Ilmoittautuminen avautuu piakkoin.

Elokuuhun on vielä matkaa, ja olemme toiveikkaita, että korona väistyy siihen mennessä. Viemmekin Hämeen Keskiaikafestivaalia eteenpäin, jotta pääsemme juhlimaan 19–21. 8.2022 parhaassa seurassa, juuri sinun kanssasi. Ensisijaisen tärkeää on nyt ihmisten terveys ja hyvinvointi.

Näin huomioimme koronan tapahtumassamme.

Kireen Kypärän taverna aloittaa toimintansa jo 18.8. palvellen asiakkaita iltaisin klo 17-24. Torit avautuvat asiakkaille perjantaina 19.8. klo 12:00 samaan aikaan festivaalien kanssa. 

Edullisempia lippuja asiakkaille

Olemme säilyttäneet lippujen hinnoissa jo muutaman vuoden voimassa olleen hinnoittelun, perjantain ja sunnuntain liput ovat kävijöille edullisempia päivä ja sunnuntai tullaan suuntaamaan teemallisesti myös enemmän perheille. Haluamme näin houkutella teille enemmän ostovoimaista asiakasta. 

Perjantaita tulemme voimakkaasti edistämään ”markkinapäivänä”, silloinhan on kauppiailla parhaat valikoimat.

Myyntipaikkahinnoittelu

Myyntipaikkojenkin osalta hinnoittelu pysyy viime vuosien kaltaisena. Yhden metrin levyisille myyntialoille voi saada edelleen järjestäjän kautta myyntikatoksen ja pöydän. Näitä on rajoitettu määrä, pöydät laitetaan jakoon varausjärjestyksessä. Toki näille pienemmille paikoille voi tuoda omatkin kalusteet. Suuremmat alat hinnoitellaan tarvittavan leveyden mukaan. Haluamme palkita mielikuvituksesta ja koska suurimmassa osassa aluetta syvyyttä on tarjolla enemmänkin haluamme kannustaa miettimään miten luovasti voi käyttää tilaa syvyyssuunnassa. Esimerkiksi 3 metriä leveä myyntipiste on samanhintainen riippumatta siitä paljonko on syvyyttä. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa haluamasi tilantarve varausta tehdessäsi tai kommunikoida tarpeesta myyntitiimimme kanssa jotta voimme varmistaa että sitä syvyyttä juuri sinun paikallesi saadaan järjestymään riittävästi. Ilman erillistä sopimista on jokaisella myyntialueella vähintään 3 metriä syvyyttä.

Mahdollisuus ideoida uutta

Jos haluaisit ideoida oman basaarikujan joka olisi läpikuljettava, tulee laskea molempien päiden metrit yhteen. Esimerkiksi 4 metriä leveä oma kujamainen myyntiala kahden polun väliin vaikkapa 10 metriä pitkänä hinnoitellaan 2x leveys. Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa niin ota yhteyttä.

Aluejako

Poikkeuksena aiemmista vuosista tulemme nyt nostamaan rimaa keskiaikaisuuden tai viikinkiajan teeman mukaisesti myyntipaikkoja sijoiteltaessa. Keskeisimmät myyntipaikat täytetään teemanmukaiseen somistukseen huolellisimmin panostaneiden kauppiaiden kojuilla. Uuden paikan löytänyt viikinkileiri saa kaverikseen viikinkihenkisiä myyjiä. Voitkin halutessasi kertoa halukkuutesi sijoituksesta viikinki vai keskiaika?

Ruokamyyjien osalta sihti on vielä tarkempi, jokaisen ruokamyyjäksi haluavan kanssa käymme oman keskustelun. Etuna on innovatiiviset teemaan sopivat tuotteet. Haluamme varmistaa että jokaiselle ruokakauppiaalle riittää ostajia.

Oma erikoisuutensa on Tavernapiha jonka myyjien tulee varautua pitämään kojunsa avoinna iltamyöhään, tavernan aukioloaikojen puitteissa. Tavernapihan hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti. 

Käsityöläiset (ei keskiaika) 

Hyväksymme mukaan myös kotimaisia käsityöläisiä joiden tuotteet ja koju ei ole keskiaikateeman mukaisia. Myyntipaikat sijoitetaan omaksi alueekseen Pakanametsän läheisyyteen.

Pakanametsä

Sysimaa tuottaa alueelle pakanametsän maagisine myyjineen ja kojuineen. Alueelle ilmoittaudutaan täältä ja raaditus tapahtuu Sysimaan puolesta. Kävijöille Pakanametsä näyttäytyy omana tapahtuman osana.                                                        

 Työnäytökset

Myyjien lisäksi kävijöitä on aina kiinnostanut miten asioita on tehty keskiaikaan, kuinka nahka käsiteltiin, lanka värjättiin ja puukot taottiin. Mikäli koet omaavasi sellaisen taidon, joka muutoin on jo hämärtymässä unholaan, voit ehdottaa osallistumistasi työnäytöskumppaniksi.

kuva Markus Perko 

Toritiimiin tavoitat aina s.postitse myyntipaikat@keskiaikafestivaali.fi. Kannattaa olla aina yhteydessä jos tulee mitään kysyttävää, autamme mielellämme. 

Myyjien tarkemmat ohjeet.

Osallistumisehdot

Osallistumisehdot tapahtumaan on päivitetty ja luettavissa pian alta  linkkien takaa. Ehdot on eritelty alle eri myyjäkategorioiden mukaan:

Torimyyjä, HKAT OY, OSALLISTUMISEHDOT 2021

Elintarvikemyyjät, HKAT Oy OSALLISTUMISEHDOT 2021

Pakanakuja, HKAT Oy, OSALLISTUMISEHDOT 2021

Back to top