Myyjäksi

Haluatko myyjäksi Hämeen keskiaikafestivaalin vuoden 2018 markkinatorille? Viisas valinta!

  • Tuttujen ei-elintarvikemyyjien ilmoittautumislomake ja verkkokauppa ovat täällä: saat salasanan tilaamalla osoitteesta keskiaikatori [A] gmail.com. Tutut myyjät pääsevät sisään ilman raadittamista, ja maksu hoituu kätevästi saman tien verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.
  • Uusien ei-elintarvikemyyjien hakulomakkeen löydät täältä! Lähetä myös kuvat kojustasi, asuistasi ja tuotteistasi osoitteeseen keskiaikatori [A] gmail.com, niin me kerromme, istutko upeaan myyjäkaartiimme.
  • Tuttujen elintarvikemyyjien ilmoittautumislomake ja verkkokauppa ovat täällä: saat salasanan tilaamalla osoitteesta keskiaikatori [A] gmail.com. Tutut myyjät pääsevät sisään ilman raadittamista, ja maksu hoituu kätevästi saman tien verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.
  • Uusien elintarvikemyyjien hakulomake löytyy taas täältä! Lähetä myös kuvat kojustasi, asuistasi ja tuotteistasi osoitteeseen keskiaikatori [A] gmail.com, niin me kerromme, istutko upeaan myyjäkaartiimme.
  • Työnäytöshakemuksen voit täyttää täältä.

Ja osallistumisehdot ovat täällä: Osallistumisehdot-2018-kauppiaat.

Hämeen keskiaikafestivaali järjestetään taas elokuussa, 15.–19.8.2018, paikkana Linnanpuisto ja Eino Leinon puisto, Hämeenlinna. Jo keskiviikkona 15.8. järjestetään ennakko-ohjelmaa kaupungilla, ja torstaina 16.8. käynnistetään festivaali Linnanpuistossa ja linnan ympäristössä.

Tapahtuman osoite on Kustaa III:n katu, Hämeenlinna.

Koordinaatit (WGS 84)
N 61º 0.092′ E 24º 27.398′

Pysäköinti

Jos tulet tapahtumaan omalla autolla, ota huomioon, että tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä on varsin rajallisesti pysäköintitilaa.

Pysäköintipaikoille opastavat markkina-alueen lähistöllä liikenteenohjaajat. Enemmän pysäköintitilaa on esimerkiksi pienen kävelymatkan päässä tapahtuma-alueesta pohjoiseen, Kaupunginpuistossa. Klikkaa alla olevaa linkkiä nähdäksesi Kaupunginpuiston pysäköintipaikat kartalla:

Kaupunginpuistossa

Lisää pysäköintitilaa löytyy Kaivoparkista, (osoitteessa Kaivokatu 13) sekä Keinuparkista (osoitteessa Talaskuja 2). Pysäköinti maksetaan jälkikäteen pysäköintitalon automaattikassoilla. Maksun voi suorittaa kolikoilla, seteleillä, pankkikorteilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Molemmat pysäköintitalot sijaitsevat kävelymatkan päässä Linnanpuiston alueelta. Lisätietoja Kaivoparkista ja Keinuparkista löytyy alla olevan linkin takaa:

Hämeenlinnan pysäköinnin kotisivu

Esteetön pysäköinti

Esteetön pysäköinti (pyörätuolitunnuksella) on sijoitettu tapahtuma-alueen länsilaitaan, ns. Linnankioskin tienoolle. Ajosuunta on Tampereentien suunnasta, josta pysäköinninohjaajat ohjaavat paikalle.

Majoitusta esiintyjille ja kauppiaille

Etsitkö majoitusta tapahtuman ajaksi? Esimerkiksi kaupungin keskustassa palvelevat mm. Hotelli Emilia, Cumulus Hämeenlinna, Sokos Hotel Vaakuna sekä Aulangolla Cumulus Resort Aulanko. Aulanko Outdoors tarjoaa edullista mökkimajoitusta. Lähialueilla on myös Petäys Resort ja Inkalan Kartano.

Huomaathan, että festivaalialueelle ei saa tuoda eläimiä, lukuun ottamatta opaskoiria ja erikseen sovittuja kauppiaskoiria.

Ilmoittautuminen yöpyjäksi alueella tullaan tekemään sähköisinä. Lomakkeet vuodelle 2018 ovat vielä työn alla.

Lataa Turvallisuussuunnitelmalomake tästä linkistä!

Hämeen keskiaikatapahtumat oy
Toimisto ja puvusto
Kustaa III:n katu 8
13100 Hämeenlinna

tai sähköpostitse keskiaikatori [A] gmail.com

Huomaathan, että alueelle ei saa tuoda eläimiä, lukuun ottamatta opaskoiria.

Back to top