Ryhmät

Viihdytä asiakkaitasi ja tiimiäsi keskiaikaisessa melskeessä.

Pitoliput ovat tänä vuonna myynnissä päivälippujen yhteydessä. Mikäli siis haluat kestitä elokuussa asiakkaitasi ja henkilöstöä niin että napa vinkuu olethan yhteydessä mari@keskiaikafestivaali.fi Hämeen keskiaikafestivaali kattaa pöytänsä koreiksi keskiviikosta sunnuntaihin 19.-21.8.2022. Yritysliput ja -paketit ovat myynnissä än-yy-tee-nyt.

Linnan pidot 19.8. ja 20.8.
Linnan Rondellissa on pe ja la iltaisin Viikinkipidot. Linnan vouti on avannut Linnantuvan arvovierailleen perjantai- ja lauantai illaksi.

Keittiöön on komennettu valtakunnan taidokkaimmat kokit. Ohjelmaakin on tarjolla juhlijoiden huvitukseksi. Lue lisää pitopaketeista, ohjelmasta ja hinnasta. 

Tuliturnajaiset 19.8. ja 20.8.

Huikeat hevosturnajaiset tarjoavat vaihtoehdon pidoille. Kun päivä taittuu iltaan, herää mittelöareenamme loistoonsa. Linnan muureille heijastetaan dramaattinen valaistus kaikkien aikojen esitykselle, Rohan-tallien ritarien show’lle.

Areenan vieraita palvelee juominkialue. Turnajaisareena avataan klo 21. Ohjelma alkaa illan hämärtyessä ja kestää noin klo 23.30 saakka.

Sekä pitojen että turnajaisten jälkeen yön pimetessä kaikki kokoontuvat Kireen Kypärän Taverna pihalle yömyöhään jatkuvien juominkien merkeissä. Siellä viini virtaa, eikä sima lopu kesken.

Keskiaikafestivaalin ryhmäliput 19.-21.8.

Kerää kokoon parhaat kaverit, työtiimi tai vaikka arvokkaimmat asiakkaat ja lähtekää nauttimaan keskiajasta kimpassa. Me teemme teille huikean tarjouksen pääsylipuista ja ohjelmasta keskiajan tunnelmassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin loihdimme sinulle hekumalliset pidot ja huikeat tuliturnajaiset tai mahtavan tiimipäivän. Ole nopea, sillä ohjelmaa tarjolla vain rajatulle joukolle!

Lisätiedot

Back to top