Ryhmät

Viihdytä asiakkaitasi ja tiimiäsi keskiaikaisessa melskeessä.

Kerää kokoon parhaat kaverit, työtiimi tai vaikka arvokkaimmat asiakkaat ja lähtekää nauttimaan keskiajasta kimpassa. Me teemme teille huikean tarjouksen pääsylipuista ja ohjelmasta keskiajan tunnelmassa.

Hämeen keskiaikafestivaali kattaa pöytänsä koreiksi torstaista sunnuntaihin 19.-21.8.2022. Pukuvuokraamosta saadaan teille yhteneväiset keskiaikaiset asut täydentämään keskiaikaista elämystä tulet sitten käymään tapahtumassa päiväsaikaan tai viihtymään kanssamme aina yön pimeyteen asti.

Ohjelmaa ja elämyksiä tapahtuma tarjoilee jokaiselle kävijälle. Hämeen Linna ja Vankila ovat avoinna päivisin keskiaikafestivaalien kävijöille tapahtumalipulla, alueen useat taistelualueet houkuttelevat tutustumaan mm keskiaikaisen kamppailulajin Buhurtin saloihin sekä viikinkiareenalla pääset näkemään kuinka kilpi suojaa taistelijan ja nuolet viuhuvat kohti vihollista. Historiallisen ratsastuksen saloihin opastaa Jaakko Nuotio Sotahevosleirissä.

Teemaltaan erilaiset leirit esittelevät kuinka asuttiin ja elettiin keskiajalla. Pääset kurkkaamaan keskiaikaiseen asumukseen ja harrastajat kertovat mielellään omista teltoistaan ja elävöittämisestä itsessään.

Yritysliput ja -paketit ovat myynnissä än-yy-tee-nyt.

Mikäli haluat todellisen ultimate elämyksen varaat paikkasi tapahtuman pidoista.

Aatelisten pidot 19.8. ja 20.8.
Linnan vouti on avannut aatelisten pidoille Linnantuvan perjantai- ja lauantai illaksi. Linnan historiallinen miljöö antaa uskomattomat puitteet pidoille. Valkkasit sitten aatelisten tai viikinkien pidot, et tule pettymään.

Viikinkipidot 19.8. ja 20.8.

Linnan Rondellissa on pe ja la iltaisin viikinkipidot klo 19:00 alkaen.

Keittiöön on komennettu valtakunnan taidokkaimmat kokit. Ohjelmaakin on tarjolla juhlijoiden huvitukseksi. Lue lisää pitopaketeista, ohjelmasta ja hinnasta. 

Tuliturnajaiset 19.8. ja 20.8.

Huikeat hevosturnajaiset tarjoavat vaihtoehdon pidoille. Kun päivä taittuu iltaan, herää mittelöareenamme loistoonsa. Linnan muureille heijastetaan dramaattinen valaistus kaikkien aikojen esitykselle, Rohan-tallien ritarien show’lle:

Vallan Juonet

”Tarina ajalta jolloin Hansakauppiaiden liitto pirstoitui, luterilaisuus haastoi katolailaisuuden ja avioliittoja vielä solmittiin omaisuuksien yhdistämiseksi.

Kuinka käykään aatelispojan häissä joissa sunnitelmat muuttuvat. Humoristinen kertomus pohjoisesta valtataistelusta joka yltyy taisteluksi hääjuhlien hurmiossa. Kenellä on valta ja kuka säilyttää kunniansa, rakentuuko rakkaus omaisuuteen vai tunteeseen.

Sankareita ja tolloja, juhlia, taistelua ja turnajaisia. Säätyjen ylitse rönsyilevää rakkautta ja hupaisaa heppuhuumoria. Näet ritareita ja neitoja, palkkasotureita ja kirkonmiehiä. Uljaita hevosia, vauhtia, temppuja  ja turnajaistunnelmaa”.

Turnajaisareenan vieraita palvelee juominkialue. Areena avataan klo 21. Ohjelma alkaa illan hämärtyessä ja kestää noin klo 23.30 saakka.

Sekä pitojen että turnajaisten jälkeen yön pimetessä kaikki kokoontuvat Kireen Kypärän Taverna pihalle yömyöhään jatkuvien juominkien merkeissä. Siellä viini virtaa, eikä sima lopu kesken.

Keskiaikafestivaalin ryhmäliput 19.-21.8.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin loihdimme sinulle hekumalliset pidot ja huikeat tuliturnajaiset tai mahtavan tiimipäivän. Ole nopea, sillä ohjelmaa tarjolla vain rajatulle joukolle!

Lisätiedot

Back to top