Ryhmät

Viihdytä asiakkaitasi ja tiimiäsi keskiaikaisessa melskeessä.


Elokuussa on aika kestitä asiakkaat ja henkilöstö niin että napa vinkuu. Hämeen keskiaikafestivaali kattaa pöytänsä koreiksi keskiviikosta sunnuntaihin 12.-16.8.2020. Yritysliput ja -paketit ovat myynnissä än-yy-tee-nyt.

Linnan pidot 14.8. ja 15.8.
Linnan Rondellissa Viikingit isännöivät perjantai illan Viikinkipitoja. Linnan vouti on avannut Linnantuvan arvovierailleen lauantai illaksi. Rahvaalle järjestetään omat pidot linnan Rondellissa lauantaina illalla.

Keittiöön on komennettu valtakunnan taidokkaimmat kokit. Ohjelmaakin on tarjolla juhlijoiden huvitukseksi. Lue lisää pitopaketeista, ohjelmasta ja hinnasta. 

Linnanvuodin tuliturnajaiset 14.8. ja 15.8.

Huikeat hevosturnajaiset tarjoavat vaihtoehdon pidoille. Kun päivä taittuu iltaan, herää mittelöareenamme loistoonsa. Linnan muureille heijastetaan dramaattinen valaistus kaikkien aikojen esitykselle, Rohan-tallien ritarien show’lle.

Areenan vieraita palvelee juominkialue. Turnajaisareena avataan klo 21. Ohjelma alkaa illan hämärtyessä ja kestää noin klo 23.30 saakka.

Sekä pitojen että turnajaisten jälkeen yön pimetessä kaikki kokoontuvat Kireen Kypärän Taverna pihalle yömyöhään jatkuvien juominkien merkeissä. Siellä viini virtaa, eikä sima lopu kesken.

Keskiaikafestivaalin ryhmäliput ja Tyky paketit 14.-16.8.

Kerää kokoon parhaat kaverit, työtiimi tai vaikka arvokkaimmat asiakkaat ja lähtekää nauttimaan keskiajasta kimpassa. Miten olisi yhteinen kirkkovenesoutu retki, tiimin kesken jousiammunta kisa tai turnaus keskiaikaisilla peleillä. Me teemme teille huikean tarjouksen pääsylipuista ja ohjelmasta keskiajan tunnelmassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin loihdimme sinulle hekumalliset pidot ja huikeat tuliturnajaiset tai mahtavan tiimipäivän. Ole nopea, sillä ohjelmaa tarjolla vain rajatulle joukolle!

Lisätiedot

Back to top